Trenger du premier eller gaver til dine ansatte?

Paygoo er klar til å hjelpe deg!

Paygoo er en perfekt gave til deg som lar dine ansatte velge selv. Med Paygoo GIFT kan du handle i akkurat den butikken du ønsker. Derfor er Paygoo den perfekte gaven til alle dine ansatte!

Som bedrift kan du enkelt og greit bestille Paygoo GIFT kort direkte fra oss, betale via faktura og få kortene levert direkte til bedriften.

Fyll ut bestillingsskjemaet nedenfor.

Vær oppmerksom på at du i år kan velge å få julegavene pakket inn i en fin julekonvolutt.

Har du spørsmålom bestillingen din, er du velkommen til å sende oss en epost til bedrift@paygoo.no.

Vilkår og betingelser for Paygoo GIFT for Bedrift Julen

Disse betingelsene gjelder for bedrifter som ønsker å kjøpe Paygoo GAVE til bruk i bedriften, gaver til ansatte, premier til kunder eller lignende.

Når du som bedrift inngår en forretningsavtale med Paygoo trengervi følgende informasjon om bedriften:

  • Navnet på selskapet
  • Organisasjonsnummer
  • Kontaktperson (navn og e-postadresse)
  • Fakturaadresse
  • Leveringsadresse
  • Fakturerings-e-post

Alle bestillinger betales via faktura. Fakturaen kan sendes på e-post eller som EHF (mot betaling). Paygoo krever alltid forskuddsbetaling ved bestilling. Det betyr at vi ikke sender bestillingen før vi har mottatt betaling av fakturaen.

Vi sender alle pakker så raskt som mulig etter at vi har mottatt betalingen på kontoen vår. Levering tar 2-5 virkedager. Allsve bestillinger sendes med GLS fra vårt kontor i Danmark, og Bring leverer pakken til deg i Norge. Vi kan derfor dessverre ikke levere pakker til en postboks.

Et enkeltkort koster 39 kr + ønsket beløp på kortet. Et kort med en saldo på 1000 kr vil derfor koste 1039 kr.

Hvert kort kan lastes med et hvilket som helst beløp mellom 200-1500kr.

Selve kortet leveres i pappomslag uten annen emballasje, med mindre annet er valgt på nettsiden.

Hele bestillingen vil bli belastet med et frakt-og håndteringsgebyr. Gebyret vil variere avhengig av hvor mange kort som bestilles. Dersom du ønsker å dele opp bestillingen i flere leveranser, påløper hver leveranse et frakt-og administrasjonsgebyr.

Når du sender bestillingen har kortene ingen verdi. Når du mottar kortene må du derfor bekrefte mottak ved å skrive til bedrift@Paygoo.no - da laster vi kortene med verdi og bekrefter dette på epost.

Vær oppmerksom på at en månedlig avgift belastes kortene fra den 7. månedenetter at kortene er lastet med verdi. Vi anbefaler derfor at du deler ut kortene før da.

Last ned en veiledning for hvordan du bruker kortet her.